Hoe maak ik zelf een website?

Gepubliceerd op 25 februari 2019 16:56

Het moet er dan toch maar een keer van gaan komen. Zelf een website maken! Onze zwager Leon heeft onze prachtige Full Circle Sailing website gemaakt en als er niet standaard dingen gedaan moeten worden, leunen we op hem. Hij is onze webmaster voor meer dan 7 jaar! Maar voor ons volgende project willen hem niet wéér lastig vallen. Het wordt tijd dat we dit zelf leren en beheren. Dus alvast maar een beetje 'oefenen' met het maken van een website. En prima voor volgers om te zien hoe het leven er voor ons uit gaat zien de komende tijd.

Dus hierbij de eerste blog van de website VAN ZEESTER NAAR LANDROT. Gelijk maar wat foto's maken van de ankerplek waar we liggen. Kijken of ik die meteen bij deze blog kan plaatsen. De zeiltocht naar deze ankerplek was best een beetje bar. Ruim 30 bijna 40 knopen. Er staat de hele week al veel wind. Met onze gast van deze week hadden we besloten richting Martinique te gaan in plaats van zuidelijk naar St. Vincent en de Grenadines. Maar ook het beschut zeilen achter Martinique geeft soms veel wind. Dus we waren blij dat we het Rocna anker konden laten zakken in de baai bij Fort de France, de hoofdstad van Martinique. 

De Franse eilanden zijn prima. Makkelijk in en uit klaren. Gewoon in een winkel, geen gezeur met mensen met 'strepen' op de mouwen die daar gelijk ook op moeten staan! Maar gewoon in en uit klaren op dezelfde dag. Je kan zelf een datum ingeven. Geweldig dus. Scheelt je weer een ritje.

Ook het bevoorraden is top. De Leaderprice is een prima winkel waar je van alles kunt kopen, Lekkere brie, worstjes, toastjes, crackers, olijven, noem maar op. Heel anders dan de eilanden met een Brits verleden.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.