Kesiena van Marilou

Gepubliceerd op 25 februari 2019 om 07:00

Ons favoriete recept op de Full Circle. Van origine komt dit recept van Curaçao. Waar Marilou haar vader jarenlang woonde. Het is een geweldige smaaksensatie omdat vele smaken erin zijn verwerkt; zoet, zuur, pittig....... Laat je verrassen

Wat gaat er allemaal in?

1 dubbele kipfilet
6 augurken
10 pruimen zonder pit
handje rozijnen
2 kleine uien
2 flinke tomaten
8 grote plakken belegen kaas
2 theelepels sambal

1. Vet een ovenschaal in en beleg deze met kaas.
2. Bak de uien en de kip en doe deze in een kom
3. Snij de augurken, pruimen en tomaten in kleine stukjes en doe deze bij de kip en de ui evenals de rozijnen
4. Doe er naar smaak sambal bij en meng alles
5. Doe dit alles in de met kaas beklede schaal en bedek de schaal met kaas
6. Doe de schaal in de oven (200 graden), ongeveer 20 minuten, zodat de kaas lekker gesmolten is
7. Lekker met rijst of stokbrood


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb